• Norwegian Bokmål
 • Swedish
 • English
Seminars Back

Description

Urbanet Analyse inviterer til frokostseminar om fordelingsvirkninger av bompenger 22. mai. 

Hvem vinner og taper på en finansiering uten bompenger? Hvilke fordelingsvirkninger har bompengefinansiering? Og hva mener politikerne om bompengefinansiering? 

Dette er spørsmål vi har studert i en rekke prosjekter, og som vi vil diskutere med dere på frokostseminaret. Vi vil blant annet presentere midlertidige resultater fra et pågående norsk-svensk forskningsprosjekt om tema. 

Som vanlig vil vi sette av god tid til diskusjon.  Seminaret er åpent for alle. Vi håper at du har anledning til å delta!

Program

Presenters

 • Bård Norheim

  Bård Norheim er samfunnsøkonom/forsker II og daglig leder i Urbanet Analyse. Han jobber med rammebetingelser og utfordringer for kollektivtransporten i større byområder, analyser av finansieringsmodeller og konkurranseutsetting.

 • Ingunn Opheim Ellis

  Ingunn Opheim Ellis er statsviter. Hun arbeider med analyser av virkemiddelbruk for å nå lokale og nasjonale målsettinger om transportutvikling, samt utforming og analyse av markedsundersøkelser rettet mot ulike brukergrupper, som reisevaneundersøkelser og Stated Preference-undersøkelser.

 • Kristine Wika Haraldsen

  Kristine Wika Haraldsen er samfunnsøkonom. Hun arbeider med kostnadsmodellen, prisanalyser og samfunnsøkonomiske analyser av samferdselsprosjekter.

Practical Info

Det vil bli servert lett frokost. På grunn av planlegging av innkjøp og for å sikre at alle får plass, ber vi om forhåndspåmelding innen mandag 20. mai. Påmeldingen gjøres via nett: https://response.questback.com/asplanviakas/sqzz7jdggx.

Download document here